Skip to content

World of Induction

BLOG OVER INDUCTIEVE OPLOSSINGEN EN ALLES WAT ER BIJ HOORT

Er zijn vele factoren die het succes van ontwikkelingsprojecten beïnvloeden, de mogelijkheid om de beste leveranciers te vinden bij wereldwijde aanbestedingen en de beschikbaarheid van technologisch toonaangevende productiepartners.

In de "Inductieve wereld" bericht KUK over actuele trends in de productie van gewikkelde producten en elektronica. Ook zijn er tips om ontwikkelaars en inkopers te helpen bij hun dagelijkse werk.


ONZE AANDACHTSGEBIEDEN

Oorzaken en oplossingen van materiaaltekorten in de halfgeleidersector

De halfgeleiderindustrie kampt met een groot probleem: materiaaltekorten. De belangrijkste oorzaak van dit tekort is de toenemende vraag naar geavanceerde technologieën voor mobiele telefoons en zonnecellen. Hiervoor zijn meer materialen nodig dan ooit tevoren. Vooral de auto-industrie wordt zwaar getroffen. In dit artikel leggen we uit hoe de tekorten zijn ontstaan en hoe ze in de toekomst ...

Isolatielaag op draad: Een bekend struikelblok voor ingenieurs

Bij de productie van spoelen is de isolatie van de draad van invloed op een groot aantal producteigenschappen, zoals toepassingsgebied, levensduur, kosten of spoelontwerp. Draadisolatie heeft ook een invloed op verschillende factoren tijdens de productie van spoelen, zoals uitval of verdere verwerking. Dit artikel geeft een samenvatting van de essentiële punten over draadisolatie - en het effect ...

Geen serieproductie zonder gereedschap

Aanhoudende verstoringen van de toeleveringsketen leiden bij veel bedrijven tot wanhopen. Op dat punt is een snelle opstart van serieproductie voor klantspecifieke spoelen goud waard. Voorwaarde voor een succesvolle serieproductie is echter optimaal gereedschap. Bij de KUK Group worden deze meestal intern vervaardigd als onderdeel van de eigen fabrieksengineering.