Skip to content

Vacatures

KUK GROUP ALS WERKGEVER

De KUK Groep is een toonaangevende producent van transformatoren, spoelen en elektronica. Meer dan 800 medewerkers op zes locaties geven het beste van zichzelf voor onze klanten en hun succes.

Onze medewerkers zijn onze kracht: mensen die met creativiteit en plezier over bestaande grenzen heen denken en op basis van hun uitgebreide ervaring toekomstgerichte producten ontwikkelen voor onze klanten in de automotive, medische & sensor en industriële sector. Wederzijds respect en tolerantie vormen de basis van onze dagelijkse samenwerking. Wij ontwikkelen ons voortdurend verder. De medewerkers van KUK zijn samen succesvol. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meedenkend en proactief zijn in alles wat zij doen.


VACATURES

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s, zowel voor onze productielocatie in Ter Apel (Groningen) als de engineeringsafdeling in Oirschot (Noord-Brabant).

Positie
Locatie
Oirschot (NB)
Ter Apel (GR)
Ter Apel (GR)

OPEN SOLLICITATIES

Open sollicitaties worden ook altijd gewaardeerd.

Ook wanneer je op zoek bent naar een stageplaats, ben je van harte welkom om te reageren. Wij hebben jaarlijks stageplaatsen beschikbaar op diverse opleidingsniveaus.

Schrijf naar: Wijdeven Inductive Solutions BV , t.a.v. Janneke van Sloten (HR Manager) – Mercuriusweg 5 – 9561 AL TER APEL

Of mail naar :
Janneke.van.sloten@wijdeven.com 

LATEST POSTS FROM OUR LINKEDIN-PROFILE