Skip to content

Missie

KLANTEN

KUK Group is een leverancier van spoelen, transformatoren en elektronica. Wij richten onze aandacht op de behoeften van onze klanten. Wij onderhouden correcte en eerlijke zakenrelaties met onze klanten. Ons succes is gebaseerd op het succes van onze klanten. Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen met producten van perfecte kwaliteit, netjes verpakt en op tijd geleverd. Kwaliteit, levertijd en prijs zijn de belangrijkste criteria. Het bereiken van een optimale klanttevredenheid is onze maatstaf en drijfveer. Wij stellen onszelf doelen, volgen ze op en verbeteren voortdurend. Een zero-defect strategie helpt ons om deze doelen te bereiken.


MEDEWERKERS

Wederzijds respect, tolerantie en vriendschappelijke omgang vormen de basis van ons dagelijks samenleven. Constructieve samenwerking is de basis van ons succes. Wij denken en handelen met het oog op de toekomst en staan altijd open voor nieuwe ideeën.


LEVERANCIERS

Wij onderhouden relaties met onze leveranciers op dezelfde manier als wij van onze klanten verwachten dat zij ons behandelen.


MILIEU

De bescherming van het milieu ligt ons na aan het hart en is daarom één van onze basisprincipes. Reeds bij de ontwikkeling van producten en processen besteden wij aandacht aan milieucriteria. We vermijden verspilling van materiaal en beschermen zo ons milieu. We meten en verbeteren voortdurend ons milieugedrag.


GEZONDHEID EN VEILIGHEID

Alle inspanningen om de bescherming van de veiligheid en de gezondheid op het werk te verbeteren, zijn gebaseerd op de ethische en morele verplichting om alle werknemers te beschermen tegen lichamelijke en geestelijke schade door ongevallen of ziekte. Wij zorgen daarvoor door voortdurende opleiding, alsmede periodieke inspecties en onderhoud van werkplekken, faciliteiten en apparatuur.