Skip to content

Industrie

KLANTSPECIFIEK WIKKELEN EN ASSEMBLAGES

KUK biedt klantspecifieke gewikkelde producten en assemblages aan voor de meest uiteenlopende klantensegmenten in de industriële sector. Het assortiment strekt zich uit van spoelen in de aandrijftechniek tot elektronische assemblages voor de gebouwautomatisering. Van productidee tot grootschalige productie, KUK is beschikbaar als partner voor de industrialisatie van producten, wereldwijde sourcing en productie.


Schaltnetzteile und Umrichter sind eine unverzichtbare Energiequelle für Elektrogeräte. Seit vielen Jahren ist KUK Group mit der Entwicklung von Knowhow und insbesondere mit der Konzeption von Ferrit-Transformatoren und Ferritspulen als dazugehörigem wichtigem Bestandteil auf der Höhe der Zeit.
Schakelende voedingen en converters zijn een onmisbare energiebron voor elektrische apparaten. Sinds vele jaren staat de KUK Group aan de spits met de ontwikkeling van know-how en in het bijzonder met het ontwerp van ferriettransformatoren en ferrietspoelen als een geassocieerde belangrijke component.

HOOGFREQUENT TRANSFORMATOR

Schakelende voedingen en converters vormen een onmisbare voedingsbron voor elektrische apparaten. De KUK Group heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van know-how en in het bijzonder het ontwerpen van ferriettransformatoren en ferrietspoelen als belangrijke component hierin.

Für die verschiedensten Industrieanwendungen fertigt KUK Ringkernspulen mit den Abmassen 3 bis 50 mm. Möglich sind bifilare oder mehrfache Wicklungen, auch mit Litzen oder Stecker. Als Kerne bieten sich unter anderem Ferrite ab 1.5 mm an.  Solche Ringkernspulen haben sich in Schaltnetzteilen, Speicher- und Siebdrosseln, zur Funkenentstörung und in vielen anderen Anwendungen der Industrie bewährt.
KUK produceert ringkernspoelen met afmetingen van 3 tot 50 mm voor een breed scala van industriële toepassingen. Bifilaire of meervoudige wikkelingen zijn mogelijk, ook met litzedraden of stekkers. Ferrieten vanaf 1,5 mm zijn geschikt als kern.

WIKKELEN OP RINGKERNEN

KUK produceert ringkernspoelen met afmetingen van 3 tot 50 mm voor een breed scala van industriële toepassingen. Bifilaire of meervoudige wikkelingen zijn mogelijk, ook met litzedraden of stekkers. Ferrieten vanaf 1,5 mm zijn geschikt als kern.

Dergelijke ringkernspoelen worden gebruikt in schakelende voedingen, opslag- en filtersmoorspoelen, voor vonkonderdrukking en in vele andere industriële toepassingen.

Kundenspezifische Körperspulen produziert KUK mit verschiedenen Bewicklungsarten, Geometrien und Kernmaterialien. Dank des hauseigenen Anlagenbaus stehen kundenspezifische Wickelmaschinen zur Verfügung, welche auch die optimalen Verbindungstechniken beherrschen.  Kundenspezifische Körperspulen kommen für Motoren, Aktuatoren oder Linearantriebe in den unterschiedlichsten Industriebereichen zur Verfügung.
KUK vervaardigt klantspecifieke bobijnen met verschillende wikkeltypes, geometrieën en kernmaterialen. Dankzij de eigen fabrieksconstructie zijn er op maat gemaakte wikkellijnen beschikbaar, die ook de optimale verbindingstechnieken beheersen.

OP SPOELDRAGERS GEWIKKELDE SPOELEN

KUK produceert klantspecifieke spoelen met verschillende wikkeltypes, geometrieën en kernmaterialen. Dankzij de ín-house' constructie van o.a. wikkelmachines, zijn wikkelstraten op maat beschikbaar.

Wikkelingen op klantspecifieke spoeldragers kunnen gebruikt worden voor motoren, actuatoren of lineaire aandrijvingen in een breed scala van industriële sectoren.

SPOEL PRODUCTIE EN EMS DIENSTEN VOOR DE INDUSTRIE

Luchtspoel cylindrisch/rechthoekig
Luchtspoel cylindrisch/rechthoekig

KUK produceert cilindrische of rechthoekige luchtpoelen op klantenspecificatie. Speciale draad, zoals platte draad, of zelfs orthocyclische wikkelingen worden gebruikt.

Op koker gewikkelde spoelen
Op koker gewikkelde spoelen

KUK wikkelt ook op klantspecifieke spoeldragers met alle gangbare spoelvormen en geometrieën. Alle denkbare vormen van elektrische spoelen worden klantspecifiek vervaardigd.

Transformatoren
Transformatoren

Al jarenlang is de KUK Group een toonaangevende producent van klantspecifieke transformatoren en  spoelen - zowel voor hoge frequentie (HF) als lage frequentie (LF).

Assemblage van complete modules
Assemblage van complete modules

Naast de expertise in de productie van spoelen, hechten de klanten ook waarde aan ingieten en assemblage tot statorspoelen of complete motoren.

 

PCB assembly
PCB assembly

Op het gebied van PCB assemblage biedt de KUK Group SMD en THT assemblagelijnen aan. Er wordt klantspecifiek geproduceerd.