Skip to content

Competenties

PARTNER VAN ONTWIKKELING TOT MASSAPRODUCTIE

Aangezien de KUK Group uitsluitend volgens de eisen van de klant produceert, weten wij welke mijlpalen moeten worden bereikt vanaf het productidee tot aan de vrijgave van de serieproductie. Naast ontwikkeling en productie ziet KUK zich ook als partner voor de wereldwijde sourcing en logistiek van de klant. Uiteindelijk vindt u het resultaat van onze vaardigheden en kennis niet in een catalogus, maar in de toepassingen van onze tevreden zakenpartners.


ONS PROCES

HAALBAARHEID

Of een specifieke spoel of elektronische component volgens de wensen van de klant kan worden vervaardigd, moet worden duidelijk zijn voordat de offerte wordt ingediend. Afhankelijk van de specificaties kan de inspanning variëren van een eenvoudige technische beoordeling tot een uitgebreide 'Failure Mode and Effects Analysis' (FMEA). Bij aanvragen die geheel nieuwe eisen met zich meebrengen, kan ook een testopstelling met de klant worden uitgevoerd.

KUK is bereid om nieuwe ontwikkelingen aan te pakken of te begeleiden. Voor KUK is elk gewikkeld product of elektronisch component uniek, maar op basis van jarenlange ervaring is KUK al in de haalbaarheidsfase de ideale partner. De eigen ontwikkelaars zijn vertrouwd met de uitdagingen in de ontwikkelingsfase.

Of een specifieke spoel of elektronische component volgens de wensen van de klant kan worden vervaardigd, moet worden opgehelderd voordat de offerte wordt ingediend. Afhankelijk van de specificaties kan de inspanning variëren van een eenvoudige technische beoordeling tot een uitgebreide FMEA. Bij aanvragen die geheel nieuwe eisen met zich meebrengen, kan ook een testopstelling met de klant worden uitgevoerd.

ONZE COMPETENTIES

KUK ondersteunt de klant vanaf de ontwikkelingsfase, want als technisch toonaangevende coil- en elektronicafabrikant weten we wat belangrijk is: korte reactietijden, wendbare engineering en proactieve alternatieven op tafel. Daarbij put KUK uit een jarenlange ervaring zowel in verbindingstechniek als in het ontwerp van coilformers, montagedelen en elektronica.

ONTWIKKELING

KUK ondersteunt de klant vanaf de ontwikkelingsfase, want als technisch toonaangevende spoelen- en elektronicafabrikant weten we wat belangrijk is: korte reactietijden, flexibele engineering en proactieve alternatieven op tafel. Daarbij put KUK uit een jarenlange ervaring zowel in verbindingstechniek als in het ontwerp van spoeldragers, montagedelen en elektronica.

Bij de KUK Group worden klantspecifieke coils en elektronische assemblages grotendeels geproduceerd op in-house ontwikkelde geautomatiseerde lijnen. Dit betekent dat wij u een zeer aantrekkelijk coil productieproces kunnen aanbieden in termen van kwaliteit en commercie, afgestemd op uw volume en technische specificaties.

AUTOMATISERING

Bij de KUK Group worden klantspecifieke spoelen en elektronische assemblages grotendeels geproduceerd op in-house ontwikkelde geautomatiseerde lijnen. Dit betekent dat wij u een zeer aantrekkelijk productieproces kunnen aanbieden, afgestemd op uw volume en technische specificaties.

Ons succes is gebaseerd op de hoogste productkwaliteit op Zwitsers niveau in alle vestigingen. Daarom verfijnen we voortdurend onze productieprocessen, optimaliseren we de productiviteit en verhogen we de efficiëntie. Het door KUK in Appenzell ontwikkelde systeem voor het beheer van productiegegevens garandeert op alle zes locaties de hoogste kwaliteit tegen wereldmarktprijzen.

Kwaliteit is topprioriteit bij KUK. Dat geldt zowel voor onze producten als voor onze processen.

  • ISO 14001 en IATF 16949 certificeringen
  • Systematisch gebruik van kwaliteitsinstrumenten
  • Systematische controle en kalibratie van testapparatuur
  • Individueel testniveau bepaald door het product of het proces

KWALITEITSMANAGEMENT

Ons succes is gebaseerd op de hoogste productkwaliteit op Zwitsers niveau, in alle vestigingen. Daarom verfijnen we voortdurend onze productieprocessen, optimaliseren we de productiviteit en verhogen we de efficiëntie. Het door KUK in Appenzell ontwikkelde systeem voor het beheer van productiegegevens garandeert op alle zeven locaties de hoogste kwaliteit tegen wereldmarktprijzen.

In het kader van ons geïntegreerd managementsysteem garanderen wij de documentatie en voortdurende optimalisatie van onze arbeidsprocessen en -structuren. De essentiële certificeringen onderscheiden KUK als een betrouwbare partner voor automotive, industrie en medisch & sensoren.

U kunt vertrouwen op ons kwaliteitsbewustzijn!