Skip to content

Spoelen op spoeldrager

PRODUCTIE VAN KLANTSPECIFIEKE SPOELEN OP SPOELDRAGER BIJ KUK

Of het nu gecompliceerd te vervaardigen is of aangepast aan speciale eisen - dankzij in-house wikkelstraten produceert KUK voor u de juiste spoel. De klossen worden gedeeltelijk op standaard spoeldrager. Wij wikkelen echter hoofdzakelijk op klantspecifieke spoeldrager.

Of het nu gecompliceerd te vervaardigen is, of aangepast aan speciale eisen,  dankzij 'in-house' wikkelmachines produceert KUK voor u de juiste spoel. De spoelen kunnen op een standaard spoeldrager gewikkeld. Wij wikkelen ook op klantspecifieke spoeldragers.

Wij wikkelen spoelen van koperdraad of alternatief geleidermateriaal en bereiken zo optimale resultaten in klantspecifieke toepassingen.

Wij adviseren u graag over het optimale kernmateriaal voor uw spoel. U kunt ook gebruik maken van onze jarenlange samenwerking met gespecialiseerde leveranciers.

  • Verschillende wikkelmethodes
  • Met penbevestiging
  • Aansluiting van litze draden, stekkers, enz.
  • Gedraaide draadeinden
INVLOED VAN DE MAGNETISCHE KERN

De magnetische kern is een cruciaal punt voor de prestaties van microspoelen. Verschillende materialen komen hier in het geding. Product Manager Roswitha Ritter geeft een kort inzicht. Zij is onze expert, vooral als het gaat om miniatuurspoelen en sensoren voor de medische technologie.

SOEPELE UITBESTEDING VAN OOGCHIRURGISCH INSTRUMENT

Martin Bürki, oprichter en partner van Bürki inno med

De samenwerking met de KUK Groep bracht voor ons een enorme opluchting.

Martin Bürki, oprichter en partner van Bürki inno med