Skip to content

Over de KUK Group

MARKTLEIDER VOOR INDUCTIEVE COMPONENTEN

De KUK Group is een toonaangevende producent van klantspecifieke spoelen, transformatoren en elektronica. Dankzij onze in-house ontwikkelingsafdeling en geïntegreerde machine- en gereedschapmakerij, zijn wij in staat inductieve componenten flexibel, betrouwbaar en in de hoogste kwaliteit te realiseren voor automotive, industrie en medische & sensoren sector.


KUK BEDRIJFSFILM

GESCHIEDENIS VAN ONS SUCCES

Vanuit Appenzell (Zwitserland) heeft de KUK Group sinds haar oprichting in 1990 wereldwijd zes productievestigingen opgericht. Met een innovatieve mentaliteit is de productie van klantspecifieke gewikkelde producten, maar ook elektronica voortdurend verbeterd. Inmiddels zijn meer dan 800 medewerkers dagelijks werkzaam om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen.

Ongeacht de vorm, afmeting of seriegrootte: KUK is uw optimale productiepartner voor klantspecifieke spoelen, transformatoren en elektronica !

Manuel Inauen <br />CEO KUK Group

Elke klant, elke spoel en elke geassembleerde unit is uniek, maar dankzij de jarenlange ervaring is KUK de ideale partner om klanten naar het serieproduct te begeleiden.

Management KUK Group: Hansueli Koster, Assistant CEO / HR, Stefan Dörig, CTO, Manuel Inauen, CEO, und Andreas Wild, Head of Product Management (from left).

Directie KUK Group: Hansueli Koster, Assistant CEO / HR, Stefan Dörig, CTO, Manuel Inauen, CEO, and Andreas Wild, Head of Product Management (van links).

BELANGRIJKE ASPECTEN VAN DE KUK GROUP

Mission

MISSIE

Als een moderne en innovatieve toeleverancier aan diverse industrieën, hanteert de KUK Group de hoogste normen in haar relatie met klanten, werknemers, leveranciers en het milieu.

Tevreden klanten die op tijd geleverd krijgen is het belangrijkste doel.

Standort

LOCATIES

Naast het hoofdkantoor in Appenzell (Zwitserland), heeft de KUK Group wereldwijd vijf dochterondernemingen. Dit zorgt voor een optimaal netwerk voor wereldwijde klantenservice, inkoop, productie en logistiek in de toeleveringsketen van wikkelgoederen en elektronica.

Career

CARRIËRE BIJ DE KUK GROUP

Onze medewerkers zijn onze kracht: mensen die met creativiteit en plezier over bestaande grenzen heen denken en toekomstgerichte producten ontwikkelen en produceren voor onze klanten in de automotive, medische & sensor en industriële sector.

De KUK Group biedt de mogelijkheid om op elk niveau een volwaardige bijdrage te leveren, initiatieven te nemen voor optimalisaties en digitaliseringen en bevordert de eigen verantwoordelijkheid.

KUK GROUP FEITEN & CIJFERS

1990

BEDRIJF OPGERICHT IN ZWITSERLAND

6

WERELDWIJDE PRODUCTIEVESTIGINGEN

> 800

WERKNEMERS

90%

VERVAARDIGD OP ZELFGEBOUWDE MACHINES

> 200 MIO

GEWIKKELDE SPOELEN/JAAR

> 1 MIO

GEMONTEERDE MODULES/JAAR

>1 MIO

GEASSEMBLEERDE PCB/JAAR

LAATSTE BERICHTEN VAN ONS LINKEDIN PROFIEL