Skip to content

Overzicht producten

HÉT ADRES VOOR UW AANVRAGEN

Dankzij de uitgebreide materiaal- en proceskennis is de KUK Groep zowel producent voor een breed scala aan toepassingen, als een competente ontwikkelingspartner voor totaaloplossingen in de productie van gewikkelde producten.


PRODUCTIE OP HET HOOGSTE NIVEAU

KUK is een full-service EMS (Electronic Manufacturing Services) leverancier die zich richt op de productie van klantspecifieke spoelen en PCB assemblage - dit omvat ook engineering en de mogelijkheid tot automatisering.

Orthocyclische wikkelingen maken de dichtst mogelijke stapeling van windingen. Als een dwarsdoorsnede van een orthocyclische spoel gemaakt zou worden, heeft deze de vorm van een honingraat. Orthocyclische spoelen kenmerken zich door een hoge kopervulfactor (vaak ca 70%), waardoor naar verhouding een hoog magnetisch veld in de kleinst mogelijke ruimte gerealiseerd wordt.

VOORDEEL VAN ORTHOCYCLISCHE SPOELEN

Orthocyclische wikkelingen maken de dichtst mogelijke stapeling van windingen. Als een dwarsdoorsnede van een orthocyclische spoel gemaakt zou worden, heeft deze de vorm van een honingraat. Orthocyclische spoelen kenmerken zich door een hoge kopervulfactor (vaak ca 70%), waardoor naar verhouding een hoog magnetisch veld in de kleinst mogelijke ruimte gerealiseerd wordt.

Een van de moderne trends in het wikkellandschap betreft het zogenaamde edgewise wikkelen. Het principe van deze wikkeltechnologie is, dat de rechthoekige profieldraad niet op het vlakke gedeelte van de draad gewikkeld wordt, maar op de korte kant van de draad. Vandaar de term edgewise wikkelen ofwel kantwikkelen.

EDGEWISE WIKKELEN

Een van de moderne trends in het wikkeltechniek betreft het zogenaamde edgewise wikkelen. Het principe van deze wikkeltechnologie is, dat de rechthoekige profieldraad niet op het vlakke gedeelte van de draad gewikkeld wordt, maar op de korte kant van de draad. Vandaar de term edgewise wikkelen ofwel kantwikkelen.