Skip to content

WELKE INNOVATIES ONTSTAAN ER IN DE MEDISCHE TECHNOLOGIE DANKZIJ DE NIEUWE MICROSPOELEN?

Innovaties in de medische technologie kunnen niet los worden gezien van de ontwikkelingen bij de productie van spoelen. De microspoelen of sensoren die nodig zijn voor veel medisch-technologische toepassingen worden steeds krachtiger, terwijl ze tegelijkertijd steeds minder ruimte innemen.

Toonaangevende producenten van microspoelen, zoals de wereldwijd actieve KUK Group, zijn erin geslaagd microspoelen te produceren voor massaproductie van toepassingen die enkele jaren geleden nog ondenkbaar waren. Het gaat hier om microspoelen met ultrafijne draad met een diameter van 0,010 mm (zuiver koper), die hun kwaliteit bewezen hebben in uiterst gevoelige medisch-technologische toepassingen. Met wikkelingen direct op magnetische kernen is de minimale diameter van de microspoelen dus slechts 0,3 mm. Er is ook flexibiliteit wat het kernmateriaal betreft, zodat de optimale uitvoering voor de specifieke toepassing kan worden gekozen.

Gids biedt volledig overzicht

Een nieuwe gids biedt een overzicht van spoelenproductie met fijne draden voor medische technologie. De gids presenteert innovatieve technologieën voor de productie van spoelen voor medische technologie. Ontwikkelaars van medisch-technologische apparatuur kunnen zo te weten komen welke nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn.

Surgeons working on a female patient in an operating theater

"Microspoelen bieden ontwikkelaars een groot innovatiepotentieel."

Vul het formulier in en download de gids

LAATSTE BERICHTEN VAN ONS LINKEDIN PROFIEL